Nieuwe waterdichte Goodyear Welted instapper: B1180

Met een onmiskenbaar Buckbootz ‘Hard As Nails’ uiterlijk, stoere uitstraling en een aura van kwaliteit is de B1180 duidelijk herkenbaar als een Buckbootz
product. De B1180 is een waterdichte instapper die gebruik maakt van onze beroemde Goodyear Welted constructie, gemaakt om de zwaarste werkomstandigheden aan te kunnen. Voorzien van een dual density lichtgewicht zool en een aluminium beschermneus is deze instapper licht van gewicht. Gecombineerd met de legendarische sterkte en duurzaamheid van de Buckbootz rubberen loopzool die nu ook is voorzien van laddergrip. Deze loopzool is verstevigd op de punten waar de zool de meeste slijtage doormaakt, met betere profieldiepte voor nog meer grip.
De B1180 is de eerste instapper die is voorzien van 3D Buckflex met elastiek aan drie verschillende zijden aan de bovenkant van de instapper. Nóg makkelijker aan- en uittrekken dus!

De combinaties van premium specificaties en het gebruik van alleen de beste materialen zorgen voor een instapper die er niet alleen goed uitziet, maar ook ontzettend veilig en comfortabel is.

De B1180 is leverbaar vanaf november 2023.